4VOO Distinct Man

Er wordt samengewerkt samen met het exclusieve merk 4VOO Distinct Man & Manceuticals voor het gelaat.

Deze producten staan voor superieure kwaliteit en de nummer één in de mannencosmetica. Voor mannen die investeren in hun huid, looks en toekomst zijn er geen betere alternatieven

Geheel vrijblijvend staan wij u bij voor gebruiksadvies

Manceuticals

Deze hoogwaardige producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek op de mannenhuid door een team apothekers, farmacologen en dermatologen.

De ManCeuticals producten bieden een oplossing voor mannen met een specifiek huidprobleem zoals extreem droge huid, blauwe kringen onder de ogen, dikke en/of snelgroeiende baard, fronsrimpels…

Dé doorbraak enkel voor hem

4VOO Distinct Man

De 4VOO producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken. Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. 4VOO Distinct Man is: minimale inspanningen met maximale resultaten.

4VOO Distinct Man bevatten geen klassieke crèmes, maar gels en niet-vette fluïdes, dewelke onmiddellijk zichtbare en duurzame resultaten geven. Klik hier voor de lijst van producten van 4VOO Distinct Man.
4VOO Distinct Man en Manceuticals worden uitsluitend verdeeld via geselecteerde kanalen die hiervoor de nodige kennis hebben verworven. Daarom komt u best de eerste keer langs voor vrijblijvend advies. Tevens is het mogelijk om direct de producten uit te proberen.