4VOO Distinct Man producten

4VOO – PRODUCTEN VOOR MANNEN

4VOO (lees als ‘for voe’) is een gamma verzorgingsproducten enkel en alleen voor mannen. Deze basisverzorgingen zijn ontwikkeld om de kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid te verbeteren. Alle 4VOO producten gaan bovendien het verouderingsproces van de huid drastisch vertragen door aanwezigheid van Peptides en Zijde. Minimale inspanning- maximaal resultaat. Deze exclusieve costmetica voor mannen dragen bij tot een verzorgd voorkomen en bijgevolg tot succes en zelfvertrouwen. 4VOO werkt tevens nauw samen met de medische wereld.

Investering in jezelf
De flacons bevat een hoeveelheid product voor 4 maand dagelijks gebruik (2 pompjes per dag), daardoor dient u slechts 3 keer per jaar een flacon aan te kopen.

Geen klassieke crèmes, maar gels en niet-vette fluides die onmiddellijk zichtbare en duurzame resultaten geven.

Invest wisely in your skin and looks, it will serve you all days of your life!

ULTIMATE SHAVING CREAM

Doel: De ingrediënten (o.m. babassu olie en berkextract) in deze gepatenteerde formule, helpen om de baardharen te verzachten en dichter bij de huid te scheren zonder snijwonden. Geen stoppels meer!

Gebruik: De baardstreek met warm water vochtig maken. Een klein beetje scheercrème in een dunne laag aanbrengen op de vochtige huid. Scheren zonder op de huid te drukken.

Resultaat: Comfortabel glad geschoren zonder huidirritaties, snijwonden of roodheid, en geeft geen branderig gevoel na het scheren.

150 ml | € 39,00

REPAIRING AFTER SHAVE BALM

Doel: Door de zijde-extracten wordt de huid gehydrateerd en gekalmeerd.  De balsem werkt genezend bij scheerwondjes.

Gebruik: 2 pompjes aanbrengen op de baardzone, bij ingegroeide haren dagelijks gebruiken!

Resultaat: Minder ingegroeide baardharen, de baardstreek is fris en verzorgd. Deze balsem trekt supersnel in de huid, is niet vet en ruikt subtiel krachtig mannelijk.

80 ml | € 62,00

FACIAL BALANCING CLEANSER
Doel:
Huidvriendlijk alternatief voor zeep reinigt de huid intensief (beschermt, tonifieert en hydrateert). Maakt de poriën vrij van onzuiverheden, verwijdert overtollig talk en voorkomt een glimmende huid. Deze reingiger brengt elke mannenhuid terug in balans. Essentieel voor een perfecte huidverzorging.

Gebruik: 2 pompjes opschuimen in vochtige handen en over gelaat wrijven, vervolgens goed afspoelen.

Resultaat: Een zichtbaar gezonde en frisse huid door zijn reinigende ontsmettende en anti-bacteriologische werking.

100 ml | € 49,00

DEEP EXFOLIATION SCRUB
Doel: De huid grondig en in de diepte reinigen van overtollig vuil en talg. Sferische kristallen in groot en klein formaat, waarbij de grote de dode huidcellen verwijderen en de kleine reinigen tot heel diep in de poriën. Uw wekelijkse ‘wake-up call’ voor de huid!

Gebruik: 1 tot 2 keer per week aanbrengen en licht inmasseren op een vochtige huid na de reiniging met de Facial Balancing Cleanser. Nadien goed afspoelen.  Niet vlak voor of na het scheren.

Resultaat: De huid voelt extra zacht aan en ziet er fris en zuiver uit. Helpt tevens om ingegroeide (baard)haren te voorkomen.

50 ml | € 59,00

ENERGIZING MASK
De energieboost voor een gezonde huid!

Doel: Verwijdert de dode huidcellen.  Stimuleren van het vernieuwingsproces van de huid.

Gebruik: In een dunne laag aanbrengen op het gelaat en hals.  5 tot 10 min. laten inwerken en afspoelen.  Het masker kan een tintelend gevoel geven. Don’t panic! Dit is de werking van de intensieve stoffen.

Resultaat: Gehydrateerde en zijdezachte huid.

50 ml | € 61,00

MAXIMUM RENEWAL MOISTURIZER
Weg met die trekkerige, vermoeide en droge huid!

Doel: Deze Moisturizing crème werkt niet enkel hydraterend en beschermend. Het peptide Palmitoyl Pentapeptide-3 (verkozen op het wereldcongres dermatologie als beste anti-verouderingsmolecule en aanwezig in alle 4VOO producten) gaat bovendien het natuurlijke verouderingsproces sterk vertragen.

Gebruik: 1 pompje ’s morgens en/of ’s avonds op een gereinigde huid aanbrengen.

Resultaat: Een gezonde en gehydrateerde huid, beschermd tegen invloeden van buitenaf (vervuiling, temperatuursverschillen, vochtverlies, ..)

50 ml | € 78,00

REJUVENATING UNDER EYE GEL
Start je dag met een frisse, uitgerust blik zonder wallen of kringen – ook na een slapeloze nacht.

Doel: Vochtophoping onder de ogen wordt afgevoerd en het vernieuwingsproces van de huid rondom de ogen wordt gestimuleerd., dankzij de exclusieve formule van peptides en zijde.

Gebruik: 1 druppel voor de twee oogcontouren aanbrengen en licht intokkelen met de pinken.

Resultaat: Frissere oogopslag en zichtbaar ontzwellend effect rond de ogen.

15 ml | € 76,00

INTENSIVE MULTI-PEPTIDE COPPER ELIXIR
Innovatie: Dit 4VOO Über TECH intensive multi-peptide copper elixir is een super geconcentreerde peptide -formule inclusief stamceltechnologie. Dit zeer vloeibaar serum, ontwikkeld en gebruikt voor en door plastisch chirurgen, is het resultaat van dé meest innovatieve wetenschap en technologie in MENcare. De peptiden werken als het ware samen met het mannelijke testosteron.

Het effect op de huid is onmiddellijk voelbaar; de vermoeide huid wordt ogenblikkelijk gladder en strakker. Deze unieke anti-aging formule bevat de meest geavanceerde en hoogst gedoseerde multi-peptidecomplexen voor een uitzonderlijk huidverbeterend resultaat.

Resultaat: Instant effect. Uw huid zal er onmiddellijk gladder, strakker en frisser uitzien.
Dit revolutionaire product vervaagt onmiddellijk en zichtbaar rimpels – door de combinatie van retinol en Botox®-like activiteit – verhoogt de collageenproductie en celvernieuwing, versnelt wondheling, voorkomt waterverlies, verbetert de huidbarrière en herstelt de elasticiteit.

Gebruik: Schud de flacon even op. Gebruik slechts 3 tot 4 druppels van dit uiterst vloeibaar elexir na het reinigen van de huid met de 4VOO cleanser. Breng aan op voorhoofd, jukbeenderen en hals en verdeel over het gelaat en nek. Laat 30 seconden indringen.

30 ml | € 149,50

ULTRA INTENSIVE AGE-DEFYING COMPLEX
Een revolutionair alternatief voor botox®-injecties.

Doel: Een unieke anti-aging formule die zowel op de ouderdomsrimpels als op de mimiekrimpels werkt.  Verminderen van spiersamentrekkingen door het botox®-like effect. Verminderen van ouderdoms- en pigmentvlekken.

Gebruik: 1 pompje ’s morgens en/of ’s avonds aanbrengen op een gereinigde huid.

Resultaat: Zichtbaar gladdere huid en minder diepe rimpels.  Gebruik na botox ®-injecties zal de werking van deze aanzienlijk verlengen. Bovendien zullen pigmentvlekken afnemen.

50 ml | € 192,00

UBER TECH INSTANT LIFT SERUM
Een laser-lieke effect. Dé referentie in bestrijding van ouderdomsrimpels.

Doel: De aanmaak van collageen stimuleren en hierdoor het verouderingsproces deels stil leggen. Über TECH Instant Lift is hét meest innovatieve product inzake ouderdomsrimpels.  De uiterst complete formule aangepast aan de mannenhuid (o.a peptides for men en stamcellen) werken als het ware samen met testosteron om synthese van collageen terug te stimuleren en het verouderingsproces deels lam te leggen.

Gebruik: 1 pompje ’s morgens en/of ’s avonds op een gereinigde huid aanbrengen.

Resultaat: De huid is zichtbaar strakker en jonger.

30 ml | € 112,00

UNDER EYE SUPER FIRM COMPLEX
Dé referentie ter bestrijding van lachrimpels rond en onder de ogen. Uw blik spreekt boekdelen!

Doel: Vervagen van fijne lijntjes en verstevigen van de huid rond de ogen. Vermindert donkere kringen en opgezette ogen. De revolutionaire en hoog gedoseerde ingrediënten zijn gactiveerd met gehybridiseerde peptiden, innovatieve stamcel-technologie en een uniek afgiftesysteem op basis van platina en gepolariseerd water.

Gebruik: ’s Morgens en/of ’s avonds, na de reinging met Facial Balancing Cleanser, 1 druppel (pompje) aanbrengen onder het oog.

Resultaat: Vermindering van donkere kringen en verheldert de oogcontouren. In een minimum van tijd een stralende blik!

15 ml | € 114,00

UBER TECH SUPER-RESTORING NIGHT FORMULA
Mighty night: slaap je rimpels weg!

Innovatie: Über TECH super-restoring night formula combineert de meest bewaarde geheimen van de wetenschap, technologie en de natuur om ouderdomsverschijnselen tegen te gaan en te vertragen door samen te werken met testosteron en dit terwijl u slaapt!

Gebruik: Gebruik de Über TECH super-restoring night formula na het reinigen van de huid met de 4VOO Facial Balancing Cleanser. Breng aan op gelaat en nek. Breng een tweetal pompjes aan op voorhoofd, jukbeenderen en hals en verdeel over het gelaat en nek.

Resultaat: Uw huid zal er jonger, frisser en energieker uitzien bij het ontwaken. Alles wat fout loopt overdag wordt door de “night formula” hersteld. Dit revolutionaire product vermindert zichtbaar rimpels, voorkomt waterverlies , verbetert de elasticiteit en helderheid geeft je huid een natuurlijke boost.

50 ml | € 218,00

FACE & BODY BRONZER
Instant een natuurlijke, zongebruinde teint

Doel: Een natuurlijke zongebruinde teint. Dit is geen gekleurde dagcrème, geen fond-de-teint, maar een vloeibaar serum helemaal aangepast aan de mannenhuid. Supersnel en gemakkelijk in gebruik!

Gebruik: Meng 1 pompje met 1 pompje van je verzorgende crème en breng aan over gelaat en hals. Wrijf uit met de vingertippen. Door het mengen van beide producten voorkom je dat er onnatuurlijke strepen ontstaan. Vooral rond de neus, de kin en de kaken. Was de handen na gebruik.

Resultaat: Supersnelle boost voor een vale huid. Geeft een natuurlijk, egaal getinte zomerteint. Net alsof je een zonnig terrasje hebt afgerond.

30 ml | € 66,00

4VOO SUPER SILKY BODY WASH
Een verkwikkende wake-up call onder de douche.
Alleen de geur al is het waard!

Innovatie: De 4VOO body wash bevat – zoals alle 4VOO producten – een unieke formule met echte zijde. De zijdeproteïnen zijn gekend om hun helende werking onder meer bij eczeem en zijn uiterst geschikt voor gevoelige huidtypes. Het ´huideigen´ aminozuur serine in zijde werkt bovendien optimaal hydraterend.

Gebruik: Breng de 4VOO super silky body wash aan op een douchespons of was/hand, meng met water tot een schuim dat je aanbrengt over het hele lichaam. Spoel goed na.

Resultaat: Je huid voelt frisser en soepeler in slechts enkele minuten.

Tijdens het douchen verspreidt de 4VOO body wash een geur van directe frisheid. Dankzij een combinatie van plantaardige ingrediënten en extracten blijft de geur heel natuurlijk met een subtiele mannelijke toets. Een prikkeling voor al jouw zintuigen!

250 ml | € 46,00

4VOO BODY LOTION
De ideale lichaamsverzorging voor mannen na intensief sporten of na het douchen.

Innovatie: De 4VOO body lotion bevat – zoals alle 4VOO producten – een unieke formule met echte zijde. De zijdeproteïnen zijn gekend om hun helende werking onder meer bij eczeem en zijn uiterst geschikt voor gevoelige huidtypes. De helende werking van zijde op de huid (bv. bij wondjes), is te danken aan het eiwit fibroïne.
Het ´huideigen´ aminozuur serine in zijde werkt bovendien uiterst hydraterend. Zijde heeft een vergelijkbare aminozuursequentie als deze van de huid en wordt daarom vaak een ´second skin´ genoemd.

Gebruik: Ideaal na de douche en jouw work-out.
Zelfs wanneer je een body wash gebruikt, kan het toch nog voorkomen dat je huid wat droog aanvoelt na het douchen. Dan is een body lotion ideaal om je huid weer goed te hydrateren. De 4VOO body lotion zorgt ervoor dat je huid weer soepel en egaal aanvoelt zonder ruwheid. Ook na het sporten is een extra dosis hydratatie voor jouw huid geen overbodige luxe.
Dus vanaf nu na het douchen een snel absorberende body lotion aanbrengen en klaar!

Resultaat: Een soepele, gehydrateerde en verzorgde huid met een mannelijke maar subtiele sensuele lichaamsgeur.

250 ml | € 58,00