Hot stone massage

Dit is een massage met warme stenen die het lichaam totaal ontspant. Het is één van de meest populaire behandelingen.

Nochtans is een massage met ‘hete stenen’ geen nieuwe uitvinding van de laatste jaren. Sedert duizenden jaren reeds worden energetische stenen in diverse culturen toegepast voor gezondheid en welzijn.

In de Oosterse cultuur werden warme stenen gebruikt ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. Hier werden de stenen onder andere geplaatst op de accupunctuurpunten en gestreken over de meridianen.
In de Oudheid maakten Grieken en Romeinen tijdens een bezoek aan het lokale badhuis reeds gebruik van stenen om elkaar te masseren. Men wist toen al dat hierdoor spierpijn, kwetsuren en ongemakken verholpen konden worden.

Bij deze massage wordt gewerkt met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn.

De thermodynamica (de combinatie van warmte en beweging), maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt.
Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.
Een Hot Stone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.
Kortom, deze bijzondere massage laat je intensief genieten van diepe ontspanning en een heilzame energetische werking

Een Hot Stone massage is bij uitstek aangeraden bij aandoeningen als stress, spier-problemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, enz.. Ook bij fibromyalgie en spijsverteringsproblemen kan Hot Stone massage soelaas bieden.

Duurtijd behandeling: 50 minuten
Prijs: €80,00