Huidresurfacing

Met dit dermatologisch huidresurfacingssyteem kunnen we correcte combinaties gebruiken van actieve stoffen op een niet-invasieve manier. Dit is de toekomst van huidverbetering.

Door de toepassing van pHformula, brengen we huidverbetering bij À l’Etage naar een hoger niveau.

 

Een huidresurfacing is een korte behandeling – 20 à 30 minuten, waarbij zelfneutraliserende actieve bestanddelen laag-op-laag worden aangebracht naargelang de noden en de gevoeligheid van de huid. Voor een optimaal resultaat worden de behandelingen in kuurverband aangeraden.

Deze behandelingen worden het ganse jaar door aangeboden en niet enkel tijdens de wintermaanden, doordat wij de kandidaten zorgvuldig evalueren met behulp van een huidgevoeligheidstest ontwikkeld door pHformula.
Het uitzonderlijke aan deze behandelingen is het multifunctioneel huidresurfacingsysteem, die niet alleen een minimale afschilfering van de huid veroorzaakt, maar die vooral cellen stimuleert om zich te vernieuwen.

De huidresurfacingsystemen van pHformula zijn ontwikkeld om de volgende huidproblemen aan te pakken:

  • Huidveroudering (door de zon veroorzaakt)
  • Huid met neiging tot acné
  • Hyperpigmentatie
  • Chronische roodheden
  • Kraaienpootjes & rokerslijntjes
  • Huidveroudering en pigmentvlekken op de handen
  • Huidveroudering van het decolleté

Een uniek PH-DVC Complex om de penetratie van de actieve stoffen te bevorderen.

Deze optimale penetratie wordt bekomen door toevoeging van een exclusief complex aan de behandelingen – het pH-DVC. Dit uniek complex zal ervoor zorgen dat alle actieve bestanddelen diep en langzaam in de huid penetreren.
Daardoor wordt aan de oppervlak geen of weinig schade veroorzaakt en zullen de producten ageren waar ze horen actief te zijn, namelijk in de diepere lagen van de huid.