Hyperpigmentatie

Pigmentatie

Elke huid is voorzien van pigmentcellen die de huid haar teint of kleur geven. Deze productie wordt extra gestimuleerd door blootstelling aan de zon. Soms verloopt die aanmaak van pigment verstoord.

Oorzaken van pigmentvlekjes:

  • hormonaal (zwangerschap, menopauze)
  • veroudering
  • genetisch (sproetjes)

Doordat de zon de aanmaak van pigmenten stimuleert, is het noodzakelijk de huid elke dag tegen de zonnestralen te beschermen. Breng dan ook elke dag U.V. Protect SPF 30 aan.

M.E.L.A Behandeling

De unieke pHformula powerclay welke verwerkt is in de M.E.L.A.resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie en werd speciaal samengesteld in een kleivormige basis om de ingrediënten nog dieper in de huid te laten penetreren om pigmentvlekjes te helpen verminderen

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen.  Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym, terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevorderd.  Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enig risico.

Duurtijd behandeling: 45 minuten
Prijs €89,00