Liften & Verjongen

Nieuw bij À l’Etage en als eerste in België: MedVisage. De allernieuwste techniek op het gebied van huidverjonging, rimpelvermindering en verstrakking van de huid.

De MedVisage-behandeling is zonder meer de meest effectieve en natuurlijke behandeling van o.a. rimpels, verslapping van gezicht, hals, handen en bovenarmen.

De resultaten zijn direct zichtbaar in minder dan 45 minuten. De beste resultaten worden behaald met een kuur van 6 behandelingen.

Nieuw in België Medvisage: De beste behandeling voor huidverjonging!

Nieuw bij À l’Etage en als eerste in België: MedVisage.

De allernieuwste techniek op het gebied van huidverjonging, rimpelvermindering en verstrakking van de huid. De MedVisage-behandeling is zonder meer de meest effectieve en natuurlijke behandeling van o.a. rimpels, verslapping van gezicht, hals, handen en bovenarmen.

De resultaten zijn direct zichtbaar in minder dan 45 minuten. De beste resultaten worden behaald met een kuur van 6 behandelingen.

Lifting van gezicht en hals zonder inspuiting of chirurgie!

Een MedVisage behandeling verbetert direct de textuur, de tonus en de helderheid van de huid. De huid wordt strakker, voller en gelift.
Daarbij is het bewezen dat de cellulaire activiteit en de temperatuur van het bindweefsel wordt verhoogd. Dé doorbraak op gebied van behandeling van huidveroudering middels een niet-invasieve, unieke en wereldwijd gepatenteerde combinatie van ultrageluid en hoogfrequente stroom.
Behandelingen resulteren in een bewezen aanmaak van nieuw collageen (>400%) en een natuurlijke lifting en versteviging van de huid. Resultaat is een jongere uitstraling door toename van de vorming van nieuw collageen en elastine.

Hoe werkt Medvisage?

Tijdens de MedVisage behandeling wordt met een behandelkop afwisselend gewerkt met een combinatie van radiofrequentie en ultrageluid. Tevens worden speciale serums (AHP3-botoxlike, amino en hyaluron) op de huid ingesluisd. MedVisage is geschikt voor:
  • verslapte kaakcontour
  • kraaienpootjes
  • rimpels bovenlip
  • slappe huid
  • verslapte bovenarmen
  • vermoeide vale huid
  • rimpelig decolleté
    Maak nu een afspraak bij Huidinstituut À l’Etage Medical Beauty, dé Expert in huidverjonging met de nieuwste technieken.