MEN³

MEN³, voor mannen die streven naar perfectie!

Huidaandoeningen of imperfecties in het gezicht zijn erg vervelend. Je voelt je voortdurend bekeken, je hebt jeuk of je durft je bijna niet te scheren. Toch is de klassieke manier van scheren, het scheren met een open scheermes of razor blade, dan net wel te overwegen.
De natte scheermethode is de beste garantie om de conditie van jouw huid ter hoogte van de baardstreek optimaal te houden.
Voorwaarde is wel dat je aangepaste producten gebruikt zonder alcohol, minerale oliën en parabenen zoals het scheergamma van MEN³. Het parfum van MEN³ is ontwikkeld in een gerenommeerd parfumlabo in Zwitserland, hypoallergeen en uitgesproken mannelijk met toetsen van sandelhout, leder en amber.

“Warning! MEN³ improves your attractiveness!”

EXPERIENCE THE ULTIMATE SHAVE
De zelfbewuste man wil er trendy en verzorgd uitzien. Mannenverzorging bevat één dagelijks ritueel, namelijk het reinigen en verzorgen van het gelaat en scheren of het trimmen van je baard. Voor een ultieme scheerbeurt kan je uiteraard terecht bij een barbier of Expert Skin Mencare centrum, maar je kan net zo goed het echte barbiergevoel naar jouw eigen badkamer halen.

MEN³, ontdek het ouderwetse nieuwe scheren.

Het 3-stappen scheergamma van MEN³ is wetenschappelijk onderbouwd en volledig ontwikkeld op basis van essentiële oliën en natuurlijke extracten met onder andere lavendel, kamille, druivenpit, citroenzeste, rozemarijn, cypres, pompelmoes, cisteroos, bijenwas, zonnebloempitten, wilde munt, wilgenbast, Chinese magnolia, theebladeren, algen, jojoba en babassus olie. De pre-shave, shaving cream en aftershave, in de stoere zwarte potten van MEN³, bevatten een bom aan geconcentreerde vitaminen en mineralen en hebben een weldadig effect op de huid.

MEN³, een exclusief scheergamma voor de man die zijn dag succesvol wil starten.

Het is geen cliché. Het scheren op een ouderwetse manier met een safety razor of razor blade geeft veel mooiere en gladdere resultaten dan het scheren met een wegwerpscheermesje.

Het is even wennen in het begin, maar eens je de techniek onder de knie hebt, wil je nooit meer terug.
De hele scheerbeleving van het voorbereiden met de MEN³ pre-shave, het opschuimen en inzepen van de MEN³ shaving cream met een dikke kwast, het soepel scheren vanuit de pols met een open mes tot de ultieme na-verzorging van de MEN³ aftershave, geeft een subliem gevoel.

MEN³, voor de zelfbewuste pure man.
MEN³ is een Exclusieve barberlijn en wordt uitsluitend verdeeld via geselecteerde kanalen die hiervoor de nodige kennis hebben verworven.

Daarom koop je best bij je vertrouwde Men Skin Care Centrum. Hier geeft men niet enkel professioneel en persoonlijk advies, maar zijn ook expert in behandelen en verzorgen van de mannenhuid. Bovendien heeft men de mogelijkheid om eerst de producten te testen.