Ouderdomsvlekken op handen

Dikwijls verklappen de handen de leeftijd. De huid van de handen wordt zichtbaar dunnen bij het verouderen.  Het verlies van weefsel -en spiervolume zorgt ervoor dat de handen veel ouder ogen dan we eigenlijk zouden willen.
Deze efficiënte mesoresurfacingbehandeling zal tegelijk de pigmentvlekken als de huidveroudering aanpakken.  Zo krijgen de handen weer een jeugdig aanblik.

Behandeling

Een combinatie van mesoresurfacing en V.I.T.A. C behandeling zullen de mooste resultaten geven.  Mesoresurfacing is een combinatie van resurfacing – de nieuwste generatie peelings- met mesotherapie. Bij mesotherapie wordt de huid gestimuleerd door middel van kleine naaldjes. Dit laat ook toe de actieve bestanddelen in de diepere huidlagen te krijgen voor nog betere efficiëntie. Voor optimale resultaten wordt een kuur van 4 à 6 behandelingen aangeraden.

De pHformula H.A.N.D. resurfacing behandeling heeft een drievoudige werking:

  1. Exfoliëren
  2. Herstructureren
  3. Opbouw & herstel

De S.O.F.T. resurfacing cream is ontwikkeld op basis van een milde combinatie van Salicylzuur en Retinol om oppervlakkige exfoliatie en celverniewing te stimuleren.
M.E.A. 2 powerclay is een krachtige behandeling voor pigmentvlekken, speciaal ontwikkeld om de opstapeling van melanine te verminderen.
De V.I.T.A. C activator stimuleert de collageenproductie, is een sterk anti-oxidant en brengt de pigmentaanmaak in balans.

Naverzorging

Gebruik de H.A.N.D cream om de behandeling te vervolledigen. De ingredienten zullen de huidveroudering tegengaan, de huid voeden en, dankzij de U.V.-bescherming, de toekomstige schade tegen gaan.
Gebruik zo vaak als nodig.