pHformula

Het innovatieve Skin Resurfacing System heeft actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Deze unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op een reeks huidproblemen zoals huidveroudering, gevoeligheid, acné en hyperpigmentatie. De Pré -en Post pHformula-producten bereiden de huid voor, optmimaliseren en onderhouden de resultaten van de pHformula Resurfacing (huidvernieuwing) behandelingen.

Het advies van het pHformula home-Care-Programma is eenvoudig te volgen. De producten zijn in te delen in drie categorieën: A.C.T.I.V.E., R.E.C.O.V.E.R.Y. en S.U.P.P.O.R.T.

Het volgende geeft aan welke producten in welke categorie vallen:

  • De producten in de categorie A.C.T.I.V.E. zijn de meest actieve producten waarin de meest actieve werkstoffen zitten in de meest actieve formules. De ideale voorbereiding voorafgaand aan een pHformula Skin Resurfacing.
  • De tweede categorie is de R.E.C.O.V.E.R.Y., deze zijn speciaal ontwikkeld om niet alleen de huid snel te repareren, maar ook om behaalde resultaten te behouden.
  • De S.U.P.P.O.R.T. categorie biedt opties van milde pH gebalanceerde reiniging tot een uniek supplement, die de algehele gezondheid van de huid van binnenuit ondersteunt en als een breed-spectrum bescherming tegen beschadiging van UV-licht.