Vrouw

Iedere huid is anders

Wat is mijn huidtype?
Welke producten zijn geschikt voor mij?
Dat zijn regelmatig gestelde vragen.

 

Twijfel je welke behandeling voor jouw huid geschikt is?
Misschien wens je zowel huidverslapping aan te pakken, als gelaatsrimpeltjes, als pigmentvlekjes in het gelaat.

Dan zal een huidanalyse jou alvast helpen. Op basis hiervan wordt een gepersonaliseerd verzorgings-programma uitgewerkt. Zo ben je zeker dat de producten die je thuis verder gebruikt, je huid dag na dag gezonder en mooier maken. Het intake gesprek geeft een duidelijk beeld van jouw huid en wat deze nodig heeft. Wat volgt is een eerlijk advies welke behandeling het beste bij jou past. Jij bent uniek en dat is je huid ook, vandaar mijn unieke aanpak, geheel passend bij jouw huidbeeld, wensen en budget.

Het gezicht kan gezien worden als iemands visitekaartje. Een goede gelaatsverzorging is dan ook essentieel. Maar niet alleen met als doel om er mooi uit te zien, nog veel belangrijker is dat we onze huid gezond houden.

Gezondheid en schoonheid zijn twee nauw verwante begrippen. De huid is het grootste orgaan van de mens, daar moeten we dan ook goed voor zorgen. De huid wordt constant blootgesteld aan schadelijke factoren van buitenaf als weersomstandigheden, verwarming, airco en luchtvervuiling. Maar ook de negatieve effecten van andere factoren als stress en ongezonde voeding worden door onze huid weerspiegeld.

Een professionele en intensieve gelaatsverzorging is daarom geen overbodige luxe. Hiermee kan men de balans van de huid herstellen en zo optimaal mogelijk in stand houden.

TIP: 2x/jaar organiseer ik een Huidanalyse-moment, waarbij je aan zeer voordelig tarief de conditie van je huid kan laten vaststellen, inclusief huidresurfacing-behandeling en persoonlijk advies.  Vorige edities waren alvast 10 april en 25 september.  Bezorg me jouw contactgegevens via het contactformulier, als je er volgende keer zeker bij wenst te zijn.